Las Vegas - Here we are - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Niels & Pascalle Kleiweg - WaarBenJij.nu Las Vegas - Here we are - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Niels & Pascalle Kleiweg - WaarBenJij.nu

Las Vegas - Here we are

Door: Pascalle & Niels

Blijf op de hoogte en volg Niels & Pascalle

29 September 2008 | Verenigde Staten, Las Vegas

We hoeven niet uit te leggen wat voor stad Las Vegas is, van grote casino's tot aan zeer ecxlusive hotels! Wij hebben een super hotel, genaamd Travelodge, middenin The Strip, tussen MGM en Planet Hollywood, gevonden.

Wat een geweldige stad, je kijkt je ogen uit. 's avonds is Las Vegas op zijn best, overal zie je lichten knipperen en gote video schermen. Gisteravond hebben we een deel van The Strip bekeken. Foto's schieten te kort, je blijft maar klikken. We zijn net blanke chinezen in the USA hihih. We hebben foto's van New York tot aan Moskou geschoten, tja je komt nog eens ergens hahaha...

Morgen gaan we de andere deel van The Strip bekijken. Van Venetie tot aan Parijs.

Wordt vervolgt!

Greetz,
Passie en Nelis

• 02 Oktober 2008 - 14:17

Marielle:

Gijn dat jullie goed zijn aangekomen! We wensen jullie nog heel veel plezier en een goede doortocht. ben benieuwd naar de foto's

• 02 Oktober 2008 - 19:37

Monique:

Hey Pas en Niels,
    Goed om te horen dat het geweldig is. Hoe is het met je been niels? Ben benieuwd naar jullie nieuwe belevingen in de states. kus